UW AANMELDGEGEVENS VERGETEN?

MAAK ACCOUNT AAN

Over ons

wanderlust (wŏn′dər-lŭst′): A very strong or irresistible impulse to travel.

Ook bloggen?

Ben jij ook helemaal gek van reizen, en wil je jouw reisverhalen met onze lezers delen? Stuur dan een e-mail naar info@backpackbucketlist.com

Samantha

Hoi ik ben Samantha 20 jaar, altijd vrolijk en enthousiast .  Reizen is mijn passie en te lang op een plek zitten is niks voor mij dus die twee ga ik combineren.  Ik ben een echte natuur  freak dus ik slaap veel liever in een tent dan in een hotel, al dat luxe hoeft niet voor mij. Ik wil het vrije gevoel beleven door rond te trekken in een auto en te slapen onder de sterren. Nu ga ik voor een jaar naar Australië om te kijken of ik ook het reisvirus te pakken kan krijgen.  Ik hoop een andere kant van mezelf te kunnen ontdekken en veel nieuwe  ervaringen op te doen.  Deze ervaringen ga ik delen doormiddel van onze blog.

  • Reizen
  • Computer Tech
  • Bloggen

Adimo Andree

Gegroet! Mijn naam is Adimo Andree (24) en de oprichter van backpackbucketlist.com! Ik was werkzaam als ICT beheerder en dagelijks te vinden achter een computer, starend naar buiten. Op een gegevens moment was ik het zat om de dagelijkse sleur te volgen en mijn leven voorbij te zien gaan.  Zelf was ik wonend in Utrecht en leefde ik in de drukte van alles wat er om mij heen gebeurde. Dus heb ik besloten om een andere route in te slaan. Na veel nadenken en piekeren heb ik besloten om een jaar naar Australië te gaan. Nu stap ik in het vliegtuig naar een groot ongerept land waar nieuwe avonturen kunnen beginnen.  Dit ga ik allemaal bij houden op deze blog en zo hoop ik andere mensen te inspireren. Zo ook de thuisblijvers op de hoogte te houden van mijn belevenissen. Dit ga ik doen aan de hand van foto’s video’s en persoonlijke travel tips.

  • Reizen
  • Computer Tech
  • Bloggen

Contact

Email

info@backpackbucketlist.com

NIEUWSBRIEF

Abonneer op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

FEEDBACK

Wij horen graag een feedback van onze website om zo verbeteringen aan te brengen!

© 2016 backpackbucketlist.com | All rights reserved.
TOP